Help mee

Vrijwilliger worden bij kringloopwinkel het goede doel.

Wat hebben wij u te bieden?

Als vrijwilliger bij kringloopwinkel het goede doel krijg jij medeverantwoordelijkheid over de winkel. Jij bent het aanspreekpunt van klanten en draait de kassa wat een leuk en sociaal werkje is. 

Als vrijwilliger in de kringloopwinkel ben jij degene die de winkel draaiende houdt en zorgt voor een nette en opgeruimde winkel. Het is op die momenten echt jouw winkel en jij bent verantwoordelijk voor de verkopen. Wij werken met een klein en hecht team en wij hebben vertrouwen hoog in het vaandel staan.

Heel eenvoudig: omdat het leuk is! Vrijwilligerswerk bij ons is ook een stukje sociaal onder de mensen zijn. Je hebt interactie met andere mensen, je krijgt waardering voor je werk en je hebt ritme en regelmaat in je leven door vrijwilligerswerk te doen.

Om je een idee te geven. je kunt bij ons aan de slag als chauffeur, bijrijder, schoonmaker, creabea, in de koffiehoek, magazijnmedewerker, reparateur en tester van electronica en speelgoed, verkoper allround, kassamedewerker. er is dus van alles te doen!


Waarom vrijwilliger worden?

Heeft dit jouw interesse gewekt en ben je nieuwsgierig geworden naar werken bij kringloopwinkel het goede doel? Meld jezelf dan nu aan voor een gesprek door contact op te nemen met ons.